Το καλάθι είναι άδειο!

Προφίλ

Καλώς ήρθατε... 

 

 

 

 

 

Το όνομά μου έιναι Τασος Αλεξ...

Ασχολούμε με την τέχνη της χειροποίητης κατασκευής δερματίνων ειδών απο το 2003 και είμαι 100% αυτοδίδακτός!!!!!

Ολα τα αντικείμενα τα οποία υπάρχουν μέσα σε αυτή την σελίδα είναι κατασκευασμένα απο τα χέρια μου και μόνο. Απο την ιδέα και τον σχεδιασμό, μέχρι την τελική του υλοποίηση στην κατασκευή, καθώς  και τις απαραίτητες ενέργειες για τη προώθηση του !!!! 

   

  Κανένα απο τα προϊόντα δεν είναι κατασκευασμένο αλλού και δεν είναι προϊόν μεταπώλησης..... 

 

 

Στο www.thikes.gr λοιπόν, θα βρείτε μια διαφορετική συλλογή από δερμάτινες χειροποίητα αντικείμενα όπως : θήκες για καπνό, πορτοφόλια, τσάντες, ζώνες, θήκες για to tablet και το κινητό σας και διάφορα άλλα χειροποίητα δερμάτινα αξεσουάρ, 100% κατασκευασμένα στο χέρι με ιδιαίτερο τρόπο.

Τα περισσότερα προϊόντα είναι μοναδικά, ειδικά στα σχέδια της επιλογής του πελάτη το κατασκευάζω μια και μόνο φορά. Προσπαθώ να διατηρήσω μια μοναδικότητα σε αυτό που λέγεται “προσωπικό  αξεσουάρ”!!!

Προσπαθώντας να πετύχω ταυτόχρονα την προβολή του ξεχωριστού προσωπικού ύφους του καθενός αλλά και την κάλυψη της ανάγκης της πρακτικότητας, δημιουργώ αξεσουάρ από φυσικά υλικά με το αυστηρό κριτήριο της ατομικής χρήσης και την τεχνογνωσία μέσα από 1000+ αντικείμενα, κατασκευασμένα εδώ και μια δεκαετία.

Κάθε ένας από εμάς είναι μοναδικός, ξεχωρίζει από το σύνολο από τον τρόπο που κινείται, τον τρόπο που φέρεται, τον τρόπο που ντύνεται και από τα αντικείμενα που επιλέγει να χρησιμοποιεί. Ανάγκη την οποία προσωπικά δεν μου την κάλυψε κανένα βιομηχανοποιημένο προϊόν του εμπορίου.
Η εξατομίκευση αντικειμένων απαιτεί χρόνο, αφοσίωση, μεράκι και σαφώς είναι εχθρός της παραγωγικότητας.

Έχοντας αυτά ως βάση από το 2003 κατασκευάζω 100% χειροποίητα δερμάτινα αντικείμενα και δερμάτινα αξεσουάρ φτιαγμένα με μεράκι και την ίδια καψούρα όπως τότε που έφτιαξα την πρώτη μου θήκη!!!

 

Μέχρι και σήμερα προσπαθώ το κάθε αντικείμενο να ικανοποιεί αρχικά εμένα ως κατασκευαστή και να συνδυάζει τα παρακάτω στοιχεία:

 

ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ... Δημιουργία μέσω της διαπροσωπικής και προσωπικής εμπειρίας και την ορθή γνώση των δυνατοτήτων των υλικών και της αγοράς.

ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΣΗ... Δημιουργήστε το προσωπικό σας χειροποίητο δερμάτινο αξεσουάρ  σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες και το μοναδικό προσωπικό σας γούστο!!! Με το σχέδιο της επιλογής σας και με την δυνατότητα εφαρμογής σε δέρμα με πολλές τεχνικές.

ΥΨΗΛΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΥΛΙΚΩΝ... Στοιχείο απαραίτητο για την αντοχή τους…Χρησιμοποιούνται καινούριας παραγωγής δέρματα, υψηλής ποιότητας,  από Ελληνικά βυρσοδεψία επιλεγμένα ένα –ένα και όχι ρετάλια και περισσεύματα πολλών ετών τα οποία έχουν χάσει την αντοχή τους.

ΠΡΟΣΕΓΜΕΝΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ...Κάθε νέου σχεδίου και νέου αντικειμένου…

ΚΟΜΨΟΤΗΤΑ... Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό στα χειροποίητα είδη…

ΕΥΚΟΛΙΑ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ... Γνώση μέσα από την πολυετή εμπειρία στα χειροποίητα δερμάτινα αξεσουάρ  και τις ανάγκες που πρέπει να καλύπτουν…

ΑΝΘΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ... Των υλικών που χρησιμοποιώ και στον τρόπο κατασκευής…

ΠΡΑΚΤΙΚΟΤΗΤΑ...Στα τσεπάκια και στο κούμπωμα…

ΜΟΝΑΔΙΚΟΤΗΤΑ...   

Αν σχεδιάσουμε με τη βοήθεια ενός χάρακα δυο γραμμές θα είναι ίδιες…
Αν προσπαθήσουμε να κάνουμε το ίδιο χωρίς τη βοήθεια του χάρακα αυτή τη φορά κάθε μια από τις γραμμές θα είναι ΜΟΝΑΔΙΚΗ. Έτσι λοιπόν είναι και οι χειροποίητες δερμάτινες θήκες!!!

CUSTOM WORK
Τα αντικείμενα που υπάρχουν στην ενότητα Custom Work έχουν κατασκευαστεί έπειτα από παραγγελία  πελατών και φίλων και δεν κατασκευάζονται δεύτερη φορά ακριβώς τα ίδια!!!
Αυτό σημαίνει πως κάποιος είχε ένα σχέδιο σε τατουάζ, μια εικόνα ή ένα σχέδιο που τον εκφράζει, ένα αγαπημένο ζώο, κάποιο cartoon από τα παιδικά του χρόνια έως σήμερα. Αυτό θέλησε να έχει αποτυπωμένο πάνω σε μια θήκη καπνού, σε ένα πορτοφόλι ή σε ένα περικάρπιο κατασκευασμένο σύμφωνα με τις ανάγκες του, με την τεχνική της πυρογραφίας, της χειροποίητης χαρακτικής ή με χρώμα.
Χρησιμοποιήστε λοιπόν και εσείς τη φαντασία σας και το αποτέλεσμα θα είναι κάπως έτσι…

ΕΓΓΥΗΣΗ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗΣ
Κάθε αντικείμενο ελέγχεται και συσκευάζεται σε άριστη κατάσταση.
Το δέρμα ,το σχέδιο το χρώμα, το κούμπωμα τα εσωτερικά τσεπάκια και το σχέδιο με πυρογραφίας , με χρώμα ή με χαρακτική ,όπου υπάρχουν ,είναι αυτά που έχουν προσφωνηθεί ή αναγράφονται στη κάθε αντικείμενο.
Γι΄αυτό λοιπόν ελέγξτε προσεκτικά τη παραγγελία σας πριν την αποστολή της.
Πάραυτα αν για κάποιο λόγο δεν μείνετε ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα υπάρχει η δυνατότητα επιστροφής της θήκης και επιστροφής των χρημάτων σας .Σε μια τέτοια περίπτωση θα επιβαρυνθείτε το κόστος αποστολής και μόνο.
ΠΡΟΣΟΧΗ!!!
Οι επιστροφές γίνονται κατόπιν συνεννόησης και εφόσον το προϊόν είναι στην αρχική του κατάσταση.  
Επιστροφές σε ειδικές παραγγελίες και εξατομικευμένα  αντικείμενα με ιδιαίτερα σχέδια, ονόματα και κείμενα δεν γίνονται δεκτές.
Όλα τα αντικείμενα  κατασκευάζονται 100% στο χέρι και ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους είναι ότι δεν έχουν το “άψογο” φινίρισμα των βιομηχανοποιημένων. Χωρίς αυτό βέβαια να σημαίνει πως  λόγο προχειρότητας ή απροσεξίας υστερούν κατασκευαστικά.


Στη τελική  αυτή είναι και η μαγεία του χειροποίητου...

 

Σας ευχαριστώ πολύ που είστε έδω !!!!

Τάσος Αλεξ