ΘΗΚΕΣ ΚΑΠΝΟΥ
Το καλάθι είναι άδειο!
Φίλτρα
  • Τεχνική
  • Χρώμα
Αναζήτηση
ΘΗΚΕΣ ΚΑΠΝΟΥ
ΘΗΚΕΣ ΚΑΠΝΟΥ

Δερμάτινες χειροποίητες καπνοσακούλες για στριφτό τσιγάρο κατασκευασμένες να χωρούν όλοι οι καπνοί του εμπορίου με το φακελάκι τους. Σε διάφορα σχέδια, χρώματα και διαστάσεις βάρους από 20-40 γραμμάρια.
Σε όλες τις θήκες είναι στάνταρ υποδοχή για τα χαρτάκια με εγκοπή για εύκολο τράβηγμα, η θέση για τον καπνό και κάποιο κούμπωμα.
Το είδος του δέρματος, το σχέδιο, το εσωτερικό της θήκης (τσεπάκια, έξτρα θήκες κ.τ.λ.) καθώς και το αν θα έχει χαραγμένο κάποιο σχέδιο με πυρογραφία, κέντημα, σκάλισμα και χρώμα είναι τα στοιχεία που καθορίζουν την τιμή τους.
Στις θήκες σε αυτή την ενότητα θα βρείτε κάποιες προτάσεις με σχέδια και δέρματα που έχουν κατασκευάστει στο παρελθόν. Μπορείτε να επιλέξετε κάποια θήκη ως έχει ή μπορείτε να κάνετε όποιους συνδυασμούς θέλετε για τη θήκη σας χρησιμοποιώντας τα δέρματα και τα σχέδια που υπάρχουν στη σελίδα.
(Προσοχή: τα δέρματα που δέχονται πυρογραφία ή χρώμα είναι μόνο τα δέρματα που έχουν κάποιο σχέδιο με πυρογραφία ή χρώμα).

Εμφάνιση:
Ταξινόμηση ως:
Εμφάνιση: ΛίσταΠλέγμα
Χειροποίητη δερμάτινη θήκη καπνού με εκτυπωμένο σχέδιο !!! Μια ειδική κατασκευή!!! Εδω ο πελάτης ήθελε σε όλη τη θήκη,εσωτερικά και εξωτερικά, την εικόνα της επιλογής του.... Η εικόνα που εσείς θέλετε εκτυπωμένη πάνω σε: -Χειροποίητη δερμάτινη θήκη για καπνό -Ταμπακιέρα για τσιγάρ..
0,00€
Σύμφωνα με 0 κριτικές.
Με θέση για τον καπνό μαζί με το φακελάκι του, τα χαρτάκια και 1 θέση για φιλτράκια και τον αναπτήρα. Η θήκη διπλώνει 3 φορές Με λωρίδα δέρματος που συγκρατεί το επάνω μέρος από το φάκελο του καπνού πάντα στη θέση του!   ..
60,00€
Σύμφωνα με 0 κριτικές.
Με θέση για τον καπνό μαζί με το φακελάκι του, τα χαρτάκια,τα φιλτράκια και τον αναπτήρα. Με κούμπωμα Push. Η θήκη είναι κατασκευασμένη ..
40,00€
Σύμφωνα με 0 κριτικές.
Με θέση για τον καπνό μαζί με το φακελάκι του, τα χαρτάκια,τα φιλτράκια και τον αναπτήρα. Με μαγνητικό κούμπωμα. Η θήκη είναι κατασκευασμένη ..
50,00€
Σύμφωνα με 0 κριτικές.
Με θέση για τον καπνό μαζί με το φακελάκι του, τα χαρτάκια και 2 θέσεις με φερμουάρ και 1 θέση για φιλτράκια ή τον αναπτήρα.  ..
45,00€
Σύμφωνα με 0 κριτικές.
Με θέση για τον καπνό μαζί με το φακελάκι του, τα χαρτάκια και 1 θέση με φερμουαρ για φιλτράκια και τον αναπτήρα. Μαλακό δέρμα  με ιδιαίτερη υφή. Πέλμα ελαφρός σουέτ,σε σημείο ώστε να μην γυαλίζει. ..
40,00€
Σύμφωνα με 0 κριτικές.
Με θέση για τον καπνό μαζί με το φακελάκι του, τα χαρτάκια,τα φιλτράκια και τον αναπτήρα ..
25,00€
Σύμφωνα με 0 κριτικές.
Με θέση για τον καπνό μαζί με το φακελάκι του και τα χαρτάκια. ..
20,00€
Σύμφωνα με 0 κριτικές.
Με θέση για τον καπνό μαζί με το φακελάκι του, τα χαρτάκια, 1 θέση με φερμουάρ και θέσεις για φιλτράκια και τον αναπτήρα.  ..
40,00€
Σύμφωνα με 0 κριτικές.
Μαύρο δέρμα μοσχαριού (βακέτα) με ένα σχετικά απλό εσωτερικό σχέδιο στα τσεπάκια και έμφαση στο κούμπωμα. Το σχέδιο της θήκης μπορεί να γίνει με τα περισσότερα δέρματα που υπάρχουν στη σελίδα.   ..
40,00€
Σύμφωνα με 0 κριτικές.
Με θέση για τον καπνό μαζί με το φακελάκι του, τα χαρτάκια και 1 θέση με φερμουάρ για φιλτράκια και τον αναπτήρα.  ..
35,00€
Σύμφωνα με 0 κριτικές.
Με θέση για τον καπνό μαζί με το φακελάκι του, τα χαρτάκια και 2 θέσεις με φερμουάρ και 1 θέση για φιλτράκια και τον αναπτήρα.  ..
45,00€
Σύμφωνα με 0 κριτικές.
Με θέση για τον καπνό μαζί με το φακελάκι του και τα χαρτάκια.  Με μαγνητικό κούμπωμα  ..
30,00€
Σύμφωνα με 0 κριτικές.
Με θέση για τον καπνό μαζί με το φακελάκι του, τα χαρτάκια και 2 θέσεις για φιλτράκια και τον αναπτήρα.  ..
40,00€
Σύμφωνα με 0 κριτικές.
Με θέση για τον καπνό μαζί με το φακελάκι του, τα χαρτάκια και 1 θέση με φερμουαρ για φιλτράκια και τον αναπτήρα. Μαλακό δέρμα  με ιδιαίτερη υφή. Πέλμα ελαφρός σουέτ,σε σημείο ώστε να μην γυαλίζει. Δέρμα κατάλληλο για σχέδια με πυρογραφία και με χρώμα,   ..
40,00€
Σύμφωνα με 0 κριτικές.