Χωρίς Πυρογραφία
Το καλάθι είναι άδειο!
Εμφάνιση:
Ταξινόμηση ως:
Εμφάνιση: ΛίσταΠλέγμα
Με θέση για τον καπνό μαζί με το φακελάκι του, τα χαρτάκια και 1 θέση για φιλτράκια και τον αναπτήρα. Η θήκη διπλώνει 3 φορές Με λωρίδα δέρματος που συγκρατεί το επάνω μέρος από το φάκελο του καπνού πάντα στη θέση του!   ..
60,00€
Σύμφωνα με 0 κριτικές.
Με θέση για τον καπνό μαζί με το φακελάκι του, τα χαρτάκια και 1 θέση με φερμουαρ για φιλτράκια και τον αναπτήρα. Μαλακό δέρμα  με ιδιαίτερη υφή. Πέλμα ελαφρός σουέτ,σε σημείο ώστε να μην γυαλίζει. ..
40,00€
Σύμφωνα με 0 κριτικές.
Με θέση για τον καπνό μαζί με το φακελάκι του και τα χαρτάκια. ..
20,00€
Σύμφωνα με 0 κριτικές.
Με θέση για τον καπνό μαζί με το φακελάκι του, τα χαρτάκια, 1 θέση με φερμουάρ και θέσεις για φιλτράκια και τον αναπτήρα.  ..
40,00€
Σύμφωνα με 0 κριτικές.
Μαύρο δέρμα μοσχαριού (βακέτα) με ένα σχετικά απλό εσωτερικό σχέδιο στα τσεπάκια και έμφαση στο κούμπωμα. Το σχέδιο της θήκης μπορεί να γίνει με τα περισσότερα δέρματα που υπάρχουν στη σελίδα.   ..
40,00€
Σύμφωνα με 0 κριτικές.
Με θέση για τον καπνό μαζί με το φακελάκι του και τα χαρτάκια.  Με μαγνητικό κούμπωμα  ..
30,00€
Σύμφωνα με 0 κριτικές.
Με θέση για τον καπνό μαζί με το φακελάκι του, τα χαρτάκια και 1 θέση με φερμουαρ για φιλτράκια και τον αναπτήρα. Μαλακό δέρμα  με ιδιαίτερη υφή. Πέλμα ελαφρός σουέτ,σε σημείο ώστε να μην γυαλίζει. Δέρμα κατάλληλο για σχέδια με πυρογραφία και με χρώμα,   ..
40,00€
Σύμφωνα με 0 κριτικές.
Για τον καπνό χύμα, τα χαρτάκια και 1 θήκη για φιλτράκια και τον αναπτήρα. Με εσωτερική επένδυση που μπορεί να διατηρήσει τον καπνό. Δεν λιώνει από την χρήση! Με μαγνητικό κουμπωμα. ..
40,00€
Σύμφωνα με 2 κριτικές.
Με θέση για τον καπνό μαζί με το φακελάκι του, τα χαρτάκια και  2 θέσεις για φιλτράκια και τον αναπτήρα.  ..
30,00€
Σύμφωνα με 0 κριτικές.
Φτιάξε μόνος σου τη δική σου χειροποίητη δερμάτινη θήκη για καπνό μόνο απο 20 ευρώ*!!! Απο τις διαθέσιμες επιλογές : Βήμα 1 :Επέλεξε το χρώμα του δέρματος.. Βήμα 2: Επέλεξε το χρώμα νηματος ραφής.. Βήμα 3: Επέλεξε το σχέδιο της ραφή.. Βήμα 4: Επέλεξε το κούμπωμα της θήκης.. Βήμα 5:..
20,00€
Σύμφωνα με 1 κριτικές.
Για τον καπνό χύμα, τα χαρτάκια και 1 θήκη για φιλτράκια και τον αναπτήρα. Με μαύρη εσωτερική επένδυση που μπορεί να διατηρήσει τον καπνό για 2-4 ημέρες. Δεν λιώνει από την χρήση! Η θήκη διπλώνει 3 φορές. ..
45,00€
Σύμφωνα με 0 κριτικές.
Για τον καπνό χύμα, τα χαρτάκια και 1 θήκη για φιλτράκια και τον αναπτήρα. Με εσωτερική επένδυση που μπορεί να διατηρήσει τον καπνό για 2-4 ημέρες. Δεν λιώνει από την χρήση! Μαγνητικό κούμπωμα. Η θήκη διπλ..
30,00€
Σύμφωνα με 1 κριτικές.
Για τον καπνό χύμα, τα χαρτάκια , 1 θήκη για φιλτράκια με φερμουαρ και τον αναπτήρα. Με εσωτερική επένδυση που μπορεί να διατηρήσει τον καπνό φρέσκο. Δεν λιώνει από την χρήση! Το χρώμα της επένδυσης δεν μπορεί να αλλάξει. Η θήκη διπλώνει 11/2 ..
50,00€
Σύμφωνα με 2 κριτικές.
Για τον καπνό χύμα, τα χαρτάκια και 1 θήκη για φιλτράκια και τον αναπτήρα. Με εσωτερική επένδυση που μπορεί να διατηρήσει τον καπνό φρέσκο. Δεν λιώνει από την χρήση! Το χρώμα της επένδυσης δεν μπορεί να αλλάξει. Διαστάσεις :12 εκατοστά πλάτος Χ 8 εκα..
30,00€
Σύμφωνα με 0 κριτικές.
Με θέση για τον καπνό μαζί με το φακελάκι του, τα χαρτάκια,τα φιλτράκια και τον αναπτήρα Η θήκη διπλώνει 3 φορές ..
30,00€
Σύμφωνα με 0 κριτικές.