Για Χύμα Καπνό
Το καλάθι είναι άδειο!
Για Χύμα Καπνό

Χειροποίητες δερμάτινες θήκες καπνού με επένδυση η οποία διατηρεί τα επίπεδα υγρασίας του καπνού.
Σε πολλά σχέδια και χρώματα!

Εμφάνιση:
Ταξινόμηση ως:
Εμφάνιση: ΛίσταΠλέγμα
Για τον καπνό χύμα, τα χαρτάκια και 1 θήκη για φιλτράκια και τον αναπτήρα. Με εσωτερική επένδυση που μπορεί να διατηρήσει τον καπνό. Δεν λιώνει από την χρήση! Με μαγνητικό κουμπωμα. ..
40,00€
Σύμφωνα με 2 κριτικές.
Για τον καπνό χύμα, τα χαρτάκια και 1 θήκη για φιλτράκια και τον αναπτήρα. Με εσωτερική επένδυση που μπορεί να διατηρήσει τον καπνό για 2-4 ημέρες. Δεν λιώνει από την χρήση! Μαγνητικό κούμπωμα. Η θήκη διπλ..
30,00€
Σύμφωνα με 1 κριτικές.
Για τον καπνό χύμα, τα χαρτάκια , 1 θήκη για φιλτράκια με φερμουαρ και τον αναπτήρα. Με εσωτερική επένδυση που μπορεί να διατηρήσει τον καπνό φρέσκο. Δεν λιώνει από την χρήση! Το χρώμα της επένδυσης δεν μπορεί να αλλάξει. Η θήκη διπλώνει 11/2 ..
50,00€
Σύμφωνα με 2 κριτικές.
Για τον καπνό χύμα, τα χαρτάκια και 1 θήκη για φιλτράκια και τον αναπτήρα. Με μαύρη εσωτερική επένδυση που μπορεί να διατηρήσει τον καπνό για 2-4 ημέρες. Δεν λιώνει από την χρήση! Η θήκη διπλώνει 3 φορές. ..
45,00€
Σύμφωνα με 0 κριτικές.
Για τον καπνό χύμα, τα χαρτάκια και 1 θήκη για φιλτράκια και τον αναπτήρα. Με εσωτερική επένδυση που μπορεί να διατηρήσει τον καπνό φρέσκο. Δεν λιώνει από την χρήση! Το χρώμα της επένδυσης δεν μπορεί να αλλάξει. Διαστάσεις :12 εκατοστά πλάτος Χ 8 εκα..
30,00€
Σύμφωνα με 0 κριτικές.
Για τον καπνό χύμα, τα χαρτάκια και 1 θήκη για φιλτράκια και τον αναπτήρα. Με εσωτερική επένδυση που μπορεί να διατηρήσει τον καπνό για 2-4 ημέρες. Δεν χαλάει από την χρήση!   ..
40,00€
Σύμφωνα με 0 κριτικές.