Σχέδια με Εκτύπωση
Το καλάθι είναι άδειο!
Σχέδια με Εκτύπωση

​ΕΚΤΥΠΩΣΕ ΤΟ!Η εικόνα που εσείς θέλετε εκτυπωμένη πάνω σε:
-Χειροποίητη δερμάτινη θήκη για καπνό
-Ταμπακιέρα για τσιγάρα
-Πορτοφόλι
-Τσάντα
-Βραχιόλι
-Θήκη για αναπτήρα
ή οτιδήποτε άλλο μπορείτε να φανταστείτε κατασκευασμένο από δέρμα!!!

Γιατί να επιλέξω εκτυπωμένη την εικόνα μου;
-Εκτύπωση φωτογραφίας !!!
-Εφαρμογή σε δύσκολα σχέδια με ιδιαίτερες λεπτομέρειες!!!
-Ακριβής μεταφορά του σχεδίου σας και εφαρμογή των χρωμάτων!!!
-Μαζική παραγωγή πολλών τεμαχίων για επαγγελματικά δώρα, συλλόγους, λογότυπα ομάδων, λέσχες, κ.τ.λ.!!

Παρακάτω θα δείτε κάποια δείγματα σε προηγούμενες δουλειές με εκτύπωση σε χειροποίητες δερμάτινες θήκες καπνού και άλλα....
Μπορείτε να φτιάξετε το δικό σας αντικείμενο με εκτύπωση ή να μάθετε το κόστος στέλνοντας την εικόνα που θέλετε και τον κωδικό του είδους που έχετε επιλέξει με email στο info@thikes.gr 

 

Εμφάνιση:
Ταξινόμηση ως:
Εμφάνιση: ΛίσταΠλέγμα
Χειροποίητη δερμάτινη θήκη καπνού με εκτυπωμένο σχέδιο !!! Μια ειδική κατασκευή!!! Εδω ο πελάτης ήθελε σε όλη τη θήκη,εσωτερικά και εξωτερικά, την εικόνα της επιλογής του.... Η εικόνα που εσείς θέλετε εκτυπωμένη πάνω σε: -Χειροποίητη δερμάτινη θήκη για καπνό -Ταμπακιέρα για τσιγάρ..
0,00€
Σύμφωνα με 0 κριτικές.
Εδώ μπορείτε να δείτε μια  Συλλογή Εικόνων με Χειροποίητες Δερμάτινες Θήκες Καπνού με Εκτυπωμένο Σχέδιο που εχουν κατασκευαστεί στο παρελθόν έπειτα απο παραγγελίες πελατών  !!!   Η εικόνα που εσείς θέλετε εκτυπωμένη πάνω σε: -Χειροποίητη δερμάτινη θήκη για κα..
0,00€
Σύμφωνα με 0 κριτικές.
Χειροποίητη δερμάτινη θήκη καπνού με εκτυπωμένο σχέδιο !!!   Η εικόνα που εσείς θέλετε εκτυπωμένη πάνω σε: -Χειροποίητη δερμάτινη θήκη για καπνό -Ταμπακιέρα για τσιγάρα -Πορτοφόλι -Τσάντα -Βραχιόλι -Θήκη για αναπτήρα ή οτιδήποτε άλλο μπορείτε να φανταστείτε κατασκευασμένο..
0,00€
Σύμφωνα με 0 κριτικές.
Χειροποίητη δερμάτινη θήκη καπνού με εκτυπωμένο σχέδιο !!! Η εικόνα που εσείς θέλετε εκτυπωμένη πάνω σε: -Χειροποίητη δερμάτινη θήκη για καπνό -Ταμπακιέρα για τσιγάρα -Πορτοφόλι -Τσάντα -Βραχιόλι -Θήκη για αναπτήρα ή οτιδήποτε άλλο μπορείτε να φανταστείτε κατασκευασμένο από δέρμα..
0,00€
Σύμφωνα με 0 κριτικές.