ΔΙΑΦΟΡΑ...
Το καλάθι είναι άδειο!
ΔΙΑΦΟΡΑ...
ΔΙΑΦΟΡΑ...

Χειροποίητα δερμάτινα αξεσουάρ θήκες κλειδιών, ζώνες, δερμάτινοι αναπτήρες, θήκες για κάρτες , βραχιόλια και περικάρπια ,στέκες μαλλιών, δερμάτινα organizer, λουράκια για ρολόγια.
Κατασκευασμένα από αρίστης ποιότητας δέρματα, από Ελληνικά Βυρσοδεψία!
Βαμμένα με φυσικές και μη τοξικές βαφές.
Όλα τα αντικείμενα είναι μοναδικά και έχουν το δικό τους μοναδικό αύξον αριθμό.

Εμφάνιση:
Ταξινόμηση ως:
Εμφάνιση: ΛίσταΠλέγμα
2 Χειροποίητα δερμάτινα βραχιόλια . Με νίκελ αγκράφες. Βαμμένα στο χέρι και φινιρισμένα για καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα.  Το προϊόν μπορεί να κατασκευαστεί κατόπιν παραγγελίας και απαιτούνται οι μετρήσεις που αναφέρονται στην αρχή της κατηγορίας. Διαστάσεις: Π 3cm x  M (κατά ..
25,00€
Σύμφωνα με 0 κριτικές.
2 Χειροποίητα δερμάτινα βραχιόλια . Με νίκελ αγκράφες. Βαμμένα στο χέρι και φινιρισμένα για καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα.  Το προϊόν μπορεί να κατασκευαστεί κατόπιν παραγγελίας και απαιτούνται οι μετρήσεις που αναφέρονται στην αρχή της κατηγορίας. Διαστάσεις: Π 3cm x  M (κατ..
25,00€
Σύμφωνα με 0 κριτικές.
Σετ απο 2 Χειροποίητα Δερμάτινα Περικάρπια σε καφέ χρώμα. Από δέρμα μοσχάρι.Με μεταλλικά στοιχεία Νικελ. Διαστάσεις :Υ6 cm Χ Περίμετρος Καρπού σας . Το κεντικό λουράκι θα έχει πλάτος 2-3 εκατοστά  .. Σημειώστε την διάμετρο του καρπού σας. ..
45,00€
Σύμφωνα με 0 κριτικές.
Χειροποίητο δερμάτινο περικάπριο, με την μέθοδο του χειροποίητου σκαλίσματος σε δέρμα. Το σχέδιο που υπάρχει στο βραχιόλι ονομάζεται Κέλτικος Κόμπος Triquetra και έχει πολλούς συμβολισμούς ανά ..
80,00€
Σύμφωνα με 0 κριτικές.
Το παλιό δερμάτινο λουράκι για το χέρι του πελάτη ήταν μικρό και είχε χαλασμένο κούμπωμα. Κατασκευάστηκε λοιπόν καινούριο χειροποίητο δερμάτινο λουράκι με νέο κούμπωμα και στις διαστάσεις που ήθελε!!!   Δείγμα δουλειάς σε αλλαγή δερμάτινου μπρασελέ για ρολόι.Το προϊον δεν είναι προς πώλη..
0,00€
Σύμφωνα με 0 κριτικές.
Το δέρμα είναι ραμμένο και κολλημένο πάνω στο κάλυμμα του αναπτήρα. Ο αναπτήρας γεμίζει όπως κάθε Zippo. ..
25,00€
Σύμφωνα με 0 κριτικές.
Το δέρμα είναι ραμμένο και κολλημένο πάνω στο κάλυμμα του αναπτήρα. Ο αναπτήρας γεμίζει όπως κάθε Zippo. Χρησιμοποίησε τις Διαθέσιμες Επιλογές και φτιάξε τον Δικό σου αναπτήρα!!! ..
25,00€
Σύμφωνα με 0 κριτικές.
Το δέρμα είναι ραμμένο και κολλημένο πάνω στο κάλυμμα του αναπτήρα. Ο αναπτήρας γεμίζει όπως κάθε Zippo. Δέρμα τύπου Φίδι ..
25,00€
Σύμφωνα με 0 κριτικές.
Πρόκειται για ένα δερμάτινο τριγωνικό σκαμπό ,με συναισθηματική αξία για τον κάτοχό του μιας που είναι κειμήλιο απ ότι μου είπε! Απ' ότι φαίνετε στις εικόνες, λόγω της παλαιότητας του είχε υποστεί μεγάλη αλλοίωση το δέρμα, είχε λιώσει και με το παραμικρό τράβηγμα σχιζόταν σαν χαρτί.. Έπρεπε λοιπόν..
0,00€
Σύμφωνα με 0 κριτικές.
Χειροποίητη δερμάτινη Ατζέντα με μαύρο δέρμα βακέτας (μοσχαρι). Έχει θέση για τον στυλό και 2 θέσεις  για έγγραφα κτλ. Διαστάσεις:Κατάλληλο για χαρτιά Α5 (δεν περιλαμβάνονται) ..
45,00€
Σύμφωνα με 0 κριτικές.
Χειροποίητη δερμάτινη ατζέντα με την τεχνική του σκαλίσματος σε δέρμα ,με θέμα τη σπονδυλική στήλη…  Σε αυτό το project έγινε μεταφορά ενός πίνακα που είχε φτιαχτεί κατά παραγγελία με ακριβώς αυτή την εικόνα σε χειροποίητη δερμάτινη ατζέντα.  Εδώ πελάτης δεν έχει ιδιαίτερη προτίμηση το..
0,00€
Σύμφωνα με 0 κριτικές.
Νο 1000… Επετειακό αντικείμενο!!! Χειροποίητη δερμάτινη ατζέντα, με την μέθοδο του χειροποίητου σκαλίσματος σε δέρμα.   Χειροποίητο σκάλισμα σε δέρμα είναι η διαδικασία της αποτύπωσης σχεδίων πάνω σε μια επιφάνεια του δέρματος. Με τη χρήση ενός σφυ..
0,00€
Σύμφωνα με 0 κριτικές.
Χειροποίητη δερμάτινη ατζέντα με την μέθοδο του χειροποίητου σκαλίσματος σε δέρμα. Έχει θήκες για τον στυλό,κάρτες και έγγραφα. Διαστάσεις:Κατάλληλο για χαρτιά Α5  ..
70,00€
Σύμφωνα με 0 κριτικές.
Χειροποίητή δερμάτινη αντζέντα με σχέδιο ζωγραφισμένο και ανάκλυφο τον Μικρό Πρίγγιπα, με την μέθοδο του χειροποίητου σκαλίσματος σε δέρμα. Διαστάσεις:Κατάλληλο για χαρτιά Α5 ..
75,00€
Σύμφωνα με 0 κριτικές.
Χειροποίητο δερμάτινο περικάρπιο με την μέθοδο του χειροποίητου σκαλίσματος σε δέρμα. Διαστάσεις :Υ7 cm Χ 170-240 cm (περίμετρος καρπού) ..
90,00€
Σύμφωνα με 0 κριτικές.