Περικάρπια-Βραχιόλια
Το καλάθι είναι άδειο!
Περικάρπια-Βραχιόλια

Χειροποίητα δερμάτινα βραχίολια και περικάρπια.
Κατασκευασμένα από αρίστης ποιότητας δέρματα, από Ελληνικά Βυρσοδεψία! Βαμμένα με φυσικές και μη τοξικές βαφές. Όλα τα αντικείμενα είναι μοναδικά και έχουν το δικό τους μοναδικό αύξον αριθμό.
Μπορεί να κατασκευαστούν κατά παραγγελία στα χρώματα, στις διαστάσεις ,ακόμα και με το σχέδιο που εσείς μπορεί να θέλετε εφαρμοσμένο με την τεχνική που σας αρέσει.

 

 

Εμφάνιση:
Ταξινόμηση ως:
Εμφάνιση: ΛίσταΠλέγμα
2 Χειροποίητα δερμάτινα βραχιόλια . Με νίκελ αγκράφες. Βαμμένα στο χέρι και φινιρισμένα για καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα.  Το προϊόν μπορεί να κατασκευαστεί κατόπιν παραγγελίας και απαιτούνται οι μετρήσεις που αναφέρονται στην αρχή της κατηγορίας. Διαστάσεις: Π 3cm x  M (κατά ..
25,00€
Σύμφωνα με 0 κριτικές.
2 Χειροποίητα δερμάτινα βραχιόλια . Με νίκελ αγκράφες. Βαμμένα στο χέρι και φινιρισμένα για καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα.  Το προϊόν μπορεί να κατασκευαστεί κατόπιν παραγγελίας και απαιτούνται οι μετρήσεις που αναφέρονται στην αρχή της κατηγορίας. Διαστάσεις: Π 3cm x  M (κατ..
25,00€
Σύμφωνα με 0 κριτικές.
Σετ απο 2 Χειροποίητα Δερμάτινα Περικάρπια σε καφέ χρώμα. Από δέρμα μοσχάρι.Με μεταλλικά στοιχεία Νικελ. Διαστάσεις :Υ6 cm Χ Περίμετρος Καρπού σας . Το κεντικό λουράκι θα έχει πλάτος 2-3 εκατοστά  .. Σημειώστε την διάμετρο του καρπού σας. ..
45,00€
Σύμφωνα με 0 κριτικές.
Χειροποίητο δερμάτινο περικάπριο, με την μέθοδο του χειροποίητου σκαλίσματος σε δέρμα. Το σχέδιο που υπάρχει στο βραχιόλι ονομάζεται Κέλτικος Κόμπος Triquetra και έχει πολλούς συμβολισμούς ανά ..
80,00€
Σύμφωνα με 0 κριτικές.
Χειροποίητο δερμάτινο περικάρπιο με την μέθοδο του χειροποίητου σκαλίσματος σε δέρμα. Διαστάσεις :Υ7 cm Χ 170-240 cm (περίμετρος καρπού) ..
90,00€
Σύμφωνα με 0 κριτικές.
Χειροποίητο δερμάτινο περικάρπιο, με την μέθοδο του χειροποίητου σκαλίσματος σε δέρμα. Πλάτος: 6 εκατοστά Μήκος :Κατά παραγγελία  (ενδεικτικά 18-19 εκατοστά)  ..
60,00€
Σύμφωνα με 0 κριτικές.
Χειροποίητο δερμάτινο περικάρπιο, με την μέθοδο του χειροποίητου σκαλίσματος σε δέρμα. Πλάτος: 6 εκατοστά  Μήκος : Κατόπιν παραγγελίας (ενδεικτικά18 εκατοστά) ..
50,00€
Σύμφωνα με 0 κριτικές.
Κόκκινο Χειροποίητο δερμάτινο βραχιόλι με την μέθοδο του χειροποίητου σκαλίσματος σε δέρμα. ..
60,00€
Σύμφωνα με 0 κριτικές.
Χειροποίητα δερμάτινα περικάρπια τύπου Ζakk Wylde . Με  4 νίκελ αγκράφες. Βαμμένα στο χέρι και φινιρισμένα για καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα.  Το προϊόν μπορεί να κατασκευαστεί κατόπιν παραγγελίας και απαιτούνται οι μετρήσεις που αναφέρονται στην αρχή της κατηγορίας. Διαστάσεις..
60,00€
Σύμφωνα με 0 κριτικές.
Χειροποίητα δερμάτινα περικάρπια τύπου Ζakk Wylde . Με  3 νίκελ αγκράφες. Βαμμένα στο χέρι και φινιρισμένα για καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα.  Το προϊόν μπορεί να κατασκευαστεί κατόπιν παραγγελίας και απαιτούνται οι μετρήσεις που αναφέρονται στην αρχή της κατηγορίας. Διαστ..
50,00€
Σύμφωνα με 0 κριτικές.
Χειροποίητο δερμάτινο βραχιόλι για αυτούς που έχουν minimal άποψη για τα αξεσουάρ τους! Διαστάσεις :Υ1,5 cm Χ 190-230 cm (περίμετρος καρπού) ..
10,00€
Σύμφωνα με 0 κριτικές.
Χειροποίητο δερμάτινο βραχιόλι για αυτούς που έχουν minimal άποψη για τα αξεσουάρ τους! Διαστάσεις :Υ1,5 cm Χ 160-230 cm (περίμετρος καρπού) ..
16,00€
Σύμφωνα με 0 κριτικές.
Χειροποίητο δερμάτινο βραχιόλι . Με νίκελ αγκράφα. Βαμμένο στο χέρι και φινιρισμένο για καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα.  Το προϊόν μπορεί να κατασκευαστεί κατόπιν παραγγελίας και απαιτούνται οι μετρήσεις που αναφέρονται στην αρχή της κατηγορίας. Διαστάσεις: Π 3cm x  M (κατά ..
15,00€
Σύμφωνα με 0 κριτικές.
Χειροποίητο Δερμάτινο Περικάρπιο με λεπτομέρειες πυρογραφίας και ζωγραφισμένο στο χέρι. Διαστάσεις :Υ6 cm Χ 173-241 cm (περίμετρος καρπού) ..
20,00€
Σύμφωνα με 0 κριτικές.
Χειροποίητο Δερμάτινο Περικάρπιο με χαραγμένη επιφάνεια ξύλου. Διαστάσεις :Υ6 cm Χ 190 cm (περίμετρος καρπού) A. Με δερμάτινο κορδόνι για κούμπωμα. Β. Με κουμπάκια για κούμπωμα. Σημειώστε στα σχόλια της παραγγελίας σας  ποιο από τα 2 προτιμάτε!!!..
15,00€
Σύμφωνα με 0 κριτικές.