Λουράκια για ρολόγια
Το καλάθι είναι άδειο!
Λουράκια για ρολόγια

 

 

 Για να μπορέσουμε να κατασκευάσουμε το ιδανικό περικάρπιο-ρολόι για το χέρι μας είναι απαραίτητες οι παρακάτω μετρήσεις.
Σημειώστε λοιπόν στα σχόλια της παραγγελίας σας τις διαστάσεις αυτές  και δίπλα τα γράμματα Α.-Β. κτλ.

Μεγάλη προσοχή και ακρίβεια στη μέτρηση Β. Θα πρέπει να είναι σε χιλιοστά .

Διαφορετικά μπορείτε να επιλέξετε μια απο τις 3 διαστάσεις (σχ. αριστερά) , πάντα αναφέροντας το πλάτος απο το λουράκι (lugend) απο το ρολόι σας (σχ.δεξιά).

 

Εμφάνιση:
Ταξινόμηση ως:
Εμφάνιση: ΛίσταΠλέγμα
Το παλιό δερμάτινο λουράκι για το χέρι του πελάτη ήταν μικρό και είχε χαλασμένο κούμπωμα. Κατασκευάστηκε λοιπόν καινούριο χειροποίητο δερμάτινο λουράκι με νέο κούμπωμα και στις διαστάσεις που ήθελε!!!   Δείγμα δουλειάς σε αλλαγή δερμάτινου μπρασελέ για ρολόι.Το προϊον δεν είναι προς πώλη..
0,00€
Σύμφωνα με 0 κριτικές.
Χειροποίητο δερμάτινο περικάρπιο (λουράκι) για ρολόι. Διαστάσεις: Πλάτος 5 εκατοστά  Μήκος :Κατά παραγγελία (σημειώστε τη περίμετρο του καρπόυ σας στα σχόλια της παραγγελίας σας) Το ρολόι (καντράν) είναι δείγμα, ΔΕΝ πωλείται μαζί με το περικάρπι..
60,00€
Σύμφωνα με 0 κριτικές.
Χειροποίητο δερμάτινο λουράκι για ρολόι .  ​Απο πολύ καλής ποιότητας δέρμα μοσχαριού (βακέτα)1,2-1,4 mm . To συνολικό πάχος απο το λουράκι είναι 2,5-3,0 mm. ..
75,00€
Σύμφωνα με 0 κριτικές.
Χειροποίητο δερμάτινο λουράκι για ρολόι με μπαρέτα 16 mm . Το παρόν κατασκευάστηκε έπειτα απο ειδική παραγγελία του πελάτη, για αλλαγή του μεταλλικού μπρασελέ απο το ρολόι το οποίο είχε χαλάσει... Για μια τέτοιου τύπου δουλειά ο πελάτης έστειλε το ρολόι μαζί με το παλιό μπρασελέ έτσι ώστε οι ..
0,00€
Σύμφωνα με 0 κριτικές.
Χειροποίητο δερμάτινο λουράκι για ρολόι .Απο πολύ καλής ποιότητας δέρμα μοσχαριού (βακέτα). Φτιαγμένο στο χέρι σε ολες τις φάσεις κατασκευής του (κοπή,τρύπημα,χρωματισμός δέρματος,ραφή με κερωμένη κλωστή 0,8 mm,τελικό φινίρισμα άκρης) Κατασκευάζεται κατόπιν παραγγελίας! Συνολικό μήκος :253&..
135,00€
Σύμφωνα με 0 κριτικές.
Χειροποίητο δερμάτινο λουράκι για ρολόι με μπαρέτα 28 mm . Μήκος :120 / 92 mm Το ρολόι (καντράν) είναι δείγμα, ΔΕΝ πωλείται μαζί με το λουράκι. Απο πολύ καλής ποιότητας δέρμα μοσχαριού (βακέτα). Εξατομίκευση με τις Διαθέσιμες Επιλο..
75,00€
Σύμφωνα με 0 κριτικές.
Χειροποίητο δερμάτινο λουράκι για ρολόι με μπαρέτα 28 mm . Μήκος :120 / 92 mm Το ρολόι (καντράν) είναι δείγμα, ΔΕΝ πωλείται μαζί με το λουράκι. Απο πολύ καλής ποιότητας δέρμα μοσχαριού (βακέτα). ..
75,00€
Σύμφωνα με 0 κριτικές.
Χειροποίητο δερμάτινο λουράκι για ρολόι με μπαρέτα 26 mm . Απο πολύ καλής ποιότητας δέρμα μοσχαριού (βακέτα). Μήκος :120 / 92 mm Εξατομίκευση με τις Διαθέσιμες Επιλογές: -Επιλέξτε το Χρώμα που σας αρέσει!!! -Επιλέξτε το Πλάτος της μπαρέτας (πλάτος που θα έχει το λουρ..
75,00€
Σύμφωνα με 0 κριτικές.
Χειροποίητο Δερμάτινο Λουράκι για ρολόι  τύπου «Nato»   Μπορεί να κατασκευαστεί στις διαστάσεις και το χρώμα που θέλετε. Τα μεταλλικά στοιχεία θα διαφοροποιούνται συμφώνα με την διαθεσιμότητα και το χρώμα από το λουράκι. Διαστάσεις: Μήκος  είναι 27,5 εκ. Πλάτος :18/..
35,00€
Σύμφωνα με 0 κριτικές.
Χειροποίητο δερμάτινο λουράκι για ρολόι Panerai με μπαρέτα 30 mm . Μήκος :120 / 92 mm Απο πολύ καλής ποιότητας δέρμα μοσχαριού (βακέτα). Το παρόν αποτελεί δείγμα δουλειάς και είναι διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας. Εξατομίκευση με τ..
140,00€
Σύμφωνα με 0 κριτικές.
Χειροποίητο δερμάτινο περικάρπιο (λουράκι) για ρολόι. Το κυρίως λουράκι του ρολογιού μπορεί να αφαιρεθεί και να φορεθεί και χωρίς το υπόλοιπο περικάρπιο. Το ρολόι (καντράν) είναι δείγμα, ΔΕΝ πωλείται μαζί με το περικάρπιο. Κατάλληλο για ρολόγια με λουράκι  22 mm.Μπορεί να εξατομικευτεί στο μ..
90,00€
Σύμφωνα με 0 κριτικές.
Χειροποίητο δερμάτινο περικάρπιο (λουράκι) για ρολόι. Το κυρίως λουράκι του ρολογιού μπορεί να αφαιρεθεί και να φορεθεί και χωρίς το υπόλοιπο περικάρπιο. Το ρολόι (καντράν) είναι δείγμα, ΔΕΝ πωλείται μαζί με το περικάρπιο. ..
90,00€
Σύμφωνα με 0 κριτικές.
Χειροποίητο δερμάτινο περικάρπιο (λουράκι) για ρολόι. Απο δέρμα Βακέτας (μοσχάρι) 1,2mm . Βαμμένο στο χέρι με 6 διαφορετικά στρώματα πατίνας για να έχουμε στο αποτέλεσμα το ντεγκραντέ (σβήσιμο των χρωμάτων που ήθελε ο πελάτης). Το κυρίως λουράκι του ρολογιού δεν μπορεί να αφαιρεθεί και να ..
0,00€
Σύμφωνα με 0 κριτικές.