Ατζέντες
Το καλάθι είναι άδειο!
Ατζέντες
Ατζέντες
Χειροποίητα δερμάτινα organizers, απλά , με σχέδια πυρογραφίας και με σκαλιστά σχέδια (ανάγλυφα).
Με θήκες για στυλό, κάρτες και προσωπικά έγγραφα.
Μπορεί να κατασκευαστούν κατά παραγγελία στα χρώματα, στις διαστάσεις ,ακόμα και με το σχέδιο που εσείς θέλετε εφαρμοσμένο με την τεχνική που σας αρέσει.
Εμφάνιση:
Ταξινόμηση ως:
Εμφάνιση: ΛίσταΠλέγμα
Χειροποίητη δερμάτινη Ατζέντα με μαύρο δέρμα βακέτας (μοσχαρι). Έχει θέση για τον στυλό και 2 θέσεις  για έγγραφα κτλ. Διαστάσεις:Κατάλληλο για χαρτιά Α5 (δεν περιλαμβάνονται) ..
45,00€
Σύμφωνα με 0 κριτικές.
Χειροποίητη δερμάτινη ατζέντα με την τεχνική του σκαλίσματος σε δέρμα ,με θέμα τη σπονδυλική στήλη…  Σε αυτό το project έγινε μεταφορά ενός πίνακα που είχε φτιαχτεί κατά παραγγελία με ακριβώς αυτή την εικόνα σε χειροποίητη δερμάτινη ατζέντα.  Εδώ πελάτης δεν έχει ιδιαίτερη προτίμηση το..
0,00€
Σύμφωνα με 0 κριτικές.
Νο 1000… Επετειακό αντικείμενο!!! Χειροποίητη δερμάτινη ατζέντα, με την μέθοδο του χειροποίητου σκαλίσματος σε δέρμα.   Χειροποίητο σκάλισμα σε δέρμα είναι η διαδικασία της αποτύπωσης σχεδίων πάνω σε μια επιφάνεια του δέρματος. Με τη χρήση ενός σφυ..
0,00€
Σύμφωνα με 0 κριτικές.
Χειροποίητη δερμάτινη ατζέντα με την μέθοδο του χειροποίητου σκαλίσματος σε δέρμα. Έχει θήκες για τον στυλό,κάρτες και έγγραφα. Διαστάσεις:Κατάλληλο για χαρτιά Α5  ..
70,00€
Σύμφωνα με 0 κριτικές.
Χειροποίητή δερμάτινη αντζέντα με σχέδιο ζωγραφισμένο και ανάκλυφο τον Μικρό Πρίγγιπα, με την μέθοδο του χειροποίητου σκαλίσματος σε δέρμα. Διαστάσεις:Κατάλληλο για χαρτιά Α5 ..
75,00€
Σύμφωνα με 0 κριτικές.
Χειροποίητη Δερμάτινη Ατζέντα με Ζωγραφισμένο Σκυριανό Μοτίβο σε μέγεθος Α5 . Ζωγραφισμένη στο χέρι με ειδικά ανεξίτηλα  χρώματα εμποτισμού για δέρμα , με σχέδιο επιλογής του πελάτη! Με σκαλιστές λεπτομέρειες περιμετρικά και στο κούμπωμα . Εσωτερικά με 2 θήκες για διάφορα έγραφα και θέση..
0,00€
Σύμφωνα με 0 κριτικές.
Χειροποίητη Δερμάτινη Ατζέντα με σχεδιο πυρογραφίας σε μέγεθος Α5 . Κατασκευασμένη στο χέρι  με σχέδιο επιλογής του πελάτη! Με σκαλιστές λεπτομέρειες περιμετρικά και στο κούμπωμα . Εσωτερικά με 2 θήκες για διάφορα έγραφα και θέση για στυλό.   Κατά παραγγελία πελάτη, δεν α..
0,00€
Σύμφωνα με 0 κριτικές.
Χειροποίητη δερμάτινη θήκη για ημερολόγιο ή βιβλίο με καφέ δέρμα βακέτας (μοσχαρι). Έχει θέση για τον στυλό ,θέση για κάρτες και θέση για έγγραφα κτλ. Μπορείτε να επιλέξετε το χρώμα της επιλογής απο τις Διαθέσιμες Επιλογές που υπάρχουν παραπάνω.  ..
90,00€
Σύμφωνα με 0 κριτικές.
Χειροποίητο δερματόδετο τετράδιο / βιβλίο / σημειωματάριο σημειώσεων με 40 σελίδες . Ραμμένο στο χέρι,με το παραδοσιακό τρόπο της χειροποίητης βιβλιοδεσίας. Με δέρμα φυτικής βακέτας (μοσχάρι) 2mm απο Ελληνικό βυσροδεψίο.  Διαστάσεις 25 χ 25 χ 5 εκατοστά..   ..
130,00€
Σύμφωνα με 0 κριτικές.