Διάφορα
Το καλάθι είναι άδειο!
Διάφορα

Χειροποίητα δερμάτινα αξεσουάρ θήκες κλειδιών,θήκες για κάρτες ,στέκες μαλλιών,λουράκια για ρολόγια.
Κατασκευασμένα από αρίστης ποιότητας δέρματα, από Ελληνικά Βυρσοδεψία! Βαμμένα με φυσικές και μη τοξικές βαφές. Όλα τα αντικείμενα είναι μοναδικά και έχουν το δικό τους μοναδικό αύξον αριθμό.

Εμφάνιση:
Ταξινόμηση ως:
Εμφάνιση: ΛίσταΠλέγμα
Πρόκειται για ένα δερμάτινο τριγωνικό σκαμπό ,με συναισθηματική αξία για τον κάτοχό του μιας που είναι κειμήλιο απ ότι μου είπε! Απ' ότι φαίνετε στις εικόνες, λόγω της παλαιότητας του είχε υποστεί μεγάλη αλλοίωση το δέρμα, είχε λιώσει και με το παραμικρό τράβηγμα σχιζόταν σαν χαρτί.. Έπρεπε λοιπόν..
0,00€
Σύμφωνα με 0 κριτικές.
Χειροποίητη Δερμάτινη θήκη για 2 πίπες. Φτιαγμένη στο χέρι  σε όλη της κατασκευή της, απο το κόψιμο του δέρματος και το βάψιμο, έως το ράψιμο στο χέρι με κηροκλωστη υψηλής  αντοχής και το τελικό φινίρισμα.   Απο μαλακό Ελληνικό αρίστης ποιότητάς δέρμα μοσχαριού .  Μπορεί ν..
75,00€
Σύμφωνα με 0 κριτικές.
Δύο χειροποίητες δερμάτινες θήκες για ηλεκτρονικό τσιγάρο SX Mini G Class . Η καφέ κατασκευασμένη με την τεχνική του χειροποίητου σκαλίσματος σε δέρμα ,βαμμένη κατ’ επιλογή περιμετρικά του σχεδίου με τον δράκο. Και η μπλε με την τεχνική της θερμό-μεταφερόμενης εκτύπωσης σε δέρμα.  Και οι δύο..
0,00€
Σύμφωνα με 0 κριτικές.
Χειροποίητη Δερμάτινη θήκη για κάπνισμα πίπας. Φτιαγμένη στο χέρι σε όλη της κατασκευή της, απο το κόψιμο του δέρματος και το βάψιμο, έως το ράψιμο στο χέρι με κηροκλωστη υψηλής  αντοχής και το τελικό φινίρισμα.  Απο Ελληνικό αρίστης ποιότητάς φυτικό δέρμα μοσχαριού "Βακέτα" .&..
90,00€
Σύμφωνα με 0 κριτικές.
Χειροποίητη Δερμάτινη Θήκη για Κάρτες. Εκτός από τη βασική υποδοχή διαθέτει και ακόμα μία για διάφορες κάρτες. Διαστάσεις Υ5cm x Π10cm Για κάρτες πλάτους έως 9 cm. Μπορεί να κατασκ..
35,00€
Σύμφωνα με 0 κριτικές.
Χειροποίητες Δερμάτινες Θήκες για Κάρτες.Εκτός από τη βασική υποδοχή διαθέτει και ακόμα μία για διάφορες κάρτες. Διαστάσεις Υ5cm x Π10cm Για κάρτες πλάτους έως 9 cm. Μπορεί να κατασκευαστεί κατα παραγγε..
35,00€
Σύμφωνα με 0 κριτικές.
Χειροποίητες Δερμάτινες Θήκες για Κάρτες.Εκτός από τη βασική υποδοχή διαθέτει και ακόμα μία για διάφορες κάρτες τρίτων. Διαστάσεις Υ5cm x Π10cm Για κάρτες πλάτους έως 9 cm. ..
35,00€
Σύμφωνα με 0 κριτικές.
Χειροποίητη Δερμάτινη Θήκη για Μαχαίρια Σεφ. 36 θήκες για μαχαίρια και αξεσουάρ ,24 θήκες στο μεγάλο roll και 8 θήκες στο μικρό. 1 θέση για τετράδιο σημειώσεων, 2 θέσεις για κάρτες, 2 θέσεις για στυλό, 4 θέσεις με φερμουάρ. Χρειάστηκαν για τη κατασκευή της: -2.4 τετραγωνικά μέτρα Ελληνικό δ..
0,00€
Σύμφωνα με 0 κριτικές.
Χειροποίητη δερμάτινη θήκη κλειδιού αυτοκινήτου , σε σχέδιο καμπάνας .Με συρρώμενο μπρελόκ.... Το παραπανω είναι δείγμα δουλείας  και είναι διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας ,  και με την δυνατότητα επιλογής σήματος -λογότυπου της επιλογής σας!!! Κατασκευασμένη,βαμμένη και ραμ..
35,00€
Σύμφωνα με 0 κριτικές.
Αυτό το project περιλαμβάνει την κατασκευή δύο θηκών από δέρμα για  χειροποίητα μαχαίρια ! Το ένα με λαβή κέρατο και το άλλο με λαβή από ξύλο ελιάς . Το μαχαίρι με τη λαβή κέρατο έχει λεπτομέρειες στο σχέδιο της θήκης με την τεχνική του χειροποίητου σκαλίσματος  σε δέρμα και λόγω της κ..
0,00€
Σύμφωνα με 0 κριτικές.
Χειροποίητη δερμάτινη ποδιά κομμωτή! Κατασκευασμένη από δέρμα βουβάλου στα 1,2-1,4 mm. Βαμμένη ,ζωγραφιεμένη και ραμμένη στο χέρι εξ ολοκλήρου με κεροκλωστή  0,6mm !!! Με 3 τσέπες, 2 τσέπες για ψαλίδια, 2 μαλλιών τσέπες για μηχανή μαλλιών και ένα κρίκο πετσέτας! Όλα τα μεταλλικά μέρη είνα..
480,00€
Σύμφωνα με 0 κριτικές.
Χειροποίητη Δερμάτινη Θήκη για Κάρτες με καπάκι. Διαστάσεις Υ7cm x Π10cm Για κάρτες πλάτους έως 9 cm. ..
23,00€
Σύμφωνα με 0 κριτικές.
Χειροποίητο Δερμάτινο Κοκαλάκι Μαλλιών  Squaw Tribal κομμένο και σκαλισμένο  με πυρογραφία. Με λεπτομέρεια στο ξύλινο  κούμπωμα! ..
30,00€
Σύμφωνα με 0 κριτικές.
Χειροποίητο Δερμάτινο Κοκαλάκι Μαλλιών Tribal Δελφίνι  κομμένο και σκαλισμένο  με πυρογραφία. Με λεπτομέρεια στο ξύλινο  κούμπωμα! ..
25,00€
Σύμφωνα με 0 κριτικές.
Χειροποίητο Δερμάτινο Μπρελόκ με το όνομα* σας γραμμένο με πυρογραφία.... Τα μεταλλικά στοιχεία ,κουμπί & κρίκος, είναι μπρονζέ .. Μπορεί να κατασκευαστεί κατόπιν παραγγελίας, και με τα αρχικά γράμματα της επιλογής σας!!!  Διαστάσεις Υψος: 8 εκατοστά Πλάτος: 2,5 &nbs..
20,00€
Σύμφωνα με 0 κριτικές.