Πουροθήκες
Το καλάθι είναι άδειο!
Πουροθήκες
Πουροθήκες

Χειροποίητες δερμάτινες  πουροθήκες  ,κατόπιν παραγγελίας , για 1-2-3-4 πούρα ,κατασκευασμένες  με υψηλής ποιότητας δέρματα από μοσχάρι  έως  και εξειδικευμένες κατασκευές από  δέρμα σαλάχι .

Εμφάνιση:
Ταξινόμηση ως:
Εμφάνιση: ΛίσταΠλέγμα
Χειροποίητη δερμάτινη  πουροθήκη  για 2 πούρα ,κατασκευασμένη  με υψηλής ποιότητας δέρμα από μοσχάρι πάχους 1,2 mm. Η θήκη έχει μορφοποιηθεί στο χέρι με ειδικό καλούπι και έχει στεγνώσει με την παλιά μέθοδο της φλόγας για να διατηρήσει το σχήμα της.    Επικοινωνήστε &nb..
0,00€
Σύμφωνα με 0 κριτικές.
Χειροποίητη δερμάτινη  πουροθήκη  για 2 πούρα ,κατασκευασμένη  με υψηλής ποιότητας δέρμα από μοσχάρι πάχους 1,2 mm. Η θήκη έχει μορφοποιηθεί στο χέρι με ειδικό καλούπι και έχει στεγνώσει με την παλία μέθοδο της φλόγας για να διατηρήσει το σχήμα της.    Επικοινωνήστε &n..
130,00€
Σύμφωνα με 0 κριτικές.
Κατασκευή κατόπιν παραγγελίας σε Χειροποίητη Δερμάτινη Θήκη Πουροκόφτη "Davidoff" Ενδεικτική τιμή πουροκόφτη 70 ευρώ   Ο πουροκόφτης δεν είναι προς πώληση. Μας τον παραχώρησε ο πελάτης για την φωτογράφιση ,μιας που δεν υπάρχει στην Ελληνική αγορά..    Για οποιαδήπ..
0,00€
Σύμφωνα με 0 κριτικές.