ΤΣΑΝΤΕΣ-ΠΟΡΤΟΦΟΛΙΑ
Το καλάθι είναι άδειο!
ΤΣΑΝΤΕΣ-ΠΟΡΤΟΦΟΛΙΑ
ΤΣΑΝΤΕΣ-ΠΟΡΤΟΦΟΛΙΑ

Χειροποίητες δερμάτινες τσάντες και πορτοφόλια.

Εμφάνιση:
Ταξινόμηση ως:
Εμφάνιση: ΛίσταΠλέγμα
Γυναικεία χειροποίητη δερμάτινη τσάντα σε μαύρο ματ χρώμα από δέρμα Ναμπουκ. Με μαγνητικό κούμπωμα και εσωτερική θέση με φερμουάρ. Λεπτομέρεια με κρόσσια στη πλάτη . Διαστάσεις: Υ 30 χ Μ 32 χ Π 2,5-11 Λουρί: Y 56 cm ..
190,00€
Σύμφωνα με 0 κριτικές.
Γυναικείο  χειροποίητο δερμάτινο πορτοφόλι με πυρογραφία και σχέδιο με χρώμα. Από δέρμα κατσίκι ,ιδιαίτερα μαλακό και λεπτό. Διαθέτει θέσεις για: -Χαρτονομίσματα -Πιστωτικές κάρτες -3 θέσεις για έγγραφα  -Τσεπάκι με φερμουάρ για νομίσματα -2 κρυφά τσεπάκια Κλείνει με μαγνητικό ..
145,00€
Σύμφωνα με 0 κριτικές.
Χειροποίητο δερμάτινο πορτοφόλι 5 θέσεων .Έχει 2 θέσεις για χαρτονομίσματα ή κινητό τηλέφωνο, 2 θέσεις για έγγραφα και κάρτες και εσωτερικό τσεπάκι με φερμουάρ για νομίσματα. Το πορτοφόλι έχει πλεκτό δερμάτινο κορδόνι με μπρον..
70,00€
Σύμφωνα με 0 κριτικές.
Χειροποίητο δερμάτινο πορτοφόλι 5 θέσεων . Μη αναδιπλούμενο.Έχει 2 θέσεις για χαρτονομίσματα ή κινητό τηλέφωνο, 2 θέσεις για έγγραφα και κάρτες και τσεπάκι με φερμουαρ για νομίσματα. ..
55,00€
Σύμφωνα με 0 κριτικές.
Χειροποίητη δερμάτινη τσάντα εργαλείων  με την μέθοδο του χειροποίητου σκαλίσματος σε δέρμα. Βαμμένο στο χέρι για όψη Vintage. Κατασκευάστηκε έπειτα από παραγγελία πελάτη. Δεν αναπαράγεται με το ίδιο σχέδιο σταυρού . ..
0,00€
Σύμφωνα με 0 κριτικές.
Γυναικεία χειροποίητη δερμάτινη τσάντα φάκελος με δέρμα Ναμπουκ σε ταμπά χρώμα. Μπορεί να κατασκευαστεί κατόπιν παραγγελίας και σε άλλα χρώματα και τύπους δέρματος  Δεμένη με μπρονζέ τρούκ και εσωτερική τσέπη. Με ζώνη και βραχιόλι (πρ..
260,00€
Σύμφωνα με 0 κριτικές.
Custom made Project... Μοναδική Χειροποίητη Δερματίνη Θήκη για το Μαγνητόφωνο SONOSAX SX-R4+...  Η θήκη έχει κατασκευαστεί πάνω στο μηχάνημα και μόνο για αυτό !!!  Μοναδική στην κατασκευή της μιας που το συγκεκριμένο Ελβετικής κατασκευής μαγνητόφωνο είναι εξειδικευμένο για επαγγελματίες..
560,00€
Σύμφωνα με 0 κριτικές.
Χειροποίητη δερμάτινη κυλινδρική τσάντα για εργαλεία κτλ. Χρήση σε μηχανή ή σε ποδήλατο . Κατασκευασμένη με άριστης ποιότητας και αντοχής δέρμα απο μοσχάρι (βακέτα) από ένα εκ των καλλιτέρων  Ελληνικών βυρσοδεψείων και φτιαγμένη 100%  στο χέρι!!! Ραμμένη με κεροκλωστή και ενισχυμέν..
140,00€
Σύμφωνα με 0 κριτικές.
Η τσάντα “Mark” ειναι μοναδικό κομάτι και είναι κατασκευασμένη 100% στο χέρι από πολλή καλής ποιότητα δέρμα μοσχαριού (βακέτα) . Υφή λαδιού, σε σημείο να μην θεωρείτε γυαλιστερό. Διαθέτει ρυθμιζόμενους ιμάντες στήριξης στον ώμο. Οταν θέλουμε να την κρατήσουμε ως «handbag» τοποθετούνται μέσα σε α..
360,00€
Σύμφωνα με 0 κριτικές.
Χειροποίητο δερμάτινο πορτοφόλι 3 θέσεων .Αναδιπλούμενο.Έχει θέση για χαρτονομίσματα,κάρτες και τσεπάκι για νομίσματα.   Μπορείτε να εξατομικέυσετε το πορτοφόλι στο χρώμα που σας αρέσει απο τις Διαθέσιμες Επιλογές!!!!! ..
45,00€
Σύμφωνα με 0 κριτικές.
Χειροποίητο δερμάτινο πορτοφόλι 7 θέσεων . Αναδιπλούμενο. Έχει θέση για χαρτονομίσματα και πιστωτικές κάρτες. Εξατομικευεται στο χρώμα. Pocket Size ..
85,00€
Σύμφωνα με 0 κριτικές.
Χειροποίητο δερμάτινο πορτοφόλι 7 θέσεων . Αναδιπλούμενο. Έχει θέση για χαρτονομίσματα,πιστωτικές κάρτες και κέρματα Εξατομικευεται στο χρώμα. Pocket Size. ..
85,00€
Σύμφωνα με 0 κριτικές.
Χειροποίητο δερμάτινο πορτοφόλι 5 θέσεων . Μη αναδιπλούμενο.Έχει 2 θέσεις για χαρτονομίσματα ή κινητό τηλέφωνο, 2 θέσεις για έγγραφα και κάρτες και τσεπάκι με φερμουαρ για νομίσματα. Διαστάσεις 16 Μ χ 10 Π χ 1,8 Υ εκατοστά  ..
70,00€
Σύμφωνα με 0 κριτικές.
Χειροποίητο δερμάτινο πορτοφόλι 3 θέσεων .Αναδιπλούμενο Έχει θέση για χαρτονομίσματα,κάρτες και τσεπάκι για νομίσματα. Διαθέσιμο ως σχέδιο ,όχι με το δέρμα του δείγματος...   ..
25,00€
Σύμφωνα με 0 κριτικές.
Χειροποίητο δερμάτινο πορτοφόλι 5 θέσεων . Βαμμένο στο χέρι!!! Έχει 2 θέσεις για χαρτονομίσματα ή κινητό τηλέφωνο, 2 θέσεις για έγγραφα και κάρτες και εσωτερικό τσεπάκι με φερμουάρ για νομίσματα.Το πορτοφόλι έχει πλεκτό δερμάτινο κορδόνι με μπρονζέ Vintage γάντζο και κ..
70,00€
Σύμφωνα με 0 κριτικές.