Τσάντες
Το καλάθι είναι άδειο!
Εμφάνιση:
Ταξινόμηση ως:
Εμφάνιση: ΛίσταΠλέγμα
Γυναικεία χειροποίητη δερμάτινη τσάντα σε μαύρο ματ χρώμα από δέρμα Ναμπουκ. Με μαγνητικό κούμπωμα και εσωτερική θέση με φερμουάρ. Λεπτομέρεια με κρόσσια στη πλάτη . Διαστάσεις: Υ 30 χ Μ 32 χ Π 2,5-11 Λουρί: Y 56 cm ..
190,00€
Σύμφωνα με 0 κριτικές.
Χειροποίητη δερμάτινη τσάντα εργαλείων  με την μέθοδο του χειροποίητου σκαλίσματος σε δέρμα. Βαμμένο στο χέρι για όψη Vintage. Κατασκευάστηκε έπειτα από παραγγελία πελάτη. Δεν αναπαράγεται με το ίδιο σχέδιο σταυρού . ..
0,00€
Σύμφωνα με 0 κριτικές.
Γυναικεία χειροποίητη δερμάτινη τσάντα φάκελος με δέρμα Ναμπουκ σε ταμπά χρώμα. Μπορεί να κατασκευαστεί κατόπιν παραγγελίας και σε άλλα χρώματα και τύπους δέρματος  Δεμένη με μπρονζέ τρούκ και εσωτερική τσέπη. Με ζώνη και βραχιόλι (πρ..
260,00€
Σύμφωνα με 0 κριτικές.
Χειροποίητα δερμάτινα αξεσουάρ σε κλασική μηχανή BMW R51/3.  2 σετ βαλίτσες μεγάλη και μικρή , τσάντα εργαλείων τύπου roll για το μπροστινό πιρούνι,ντύσιμο στο στεφάνι απο το  μπροστινό φανάρι ,καθώς και τα πατάκια του συνοδηγού! Όλη η δουλειά έχει γίνει στο χέρι ,από το κόψιμο του δ..
0,00€
Σύμφωνα με 0 κριτικές.
Custom made Project... Μοναδική Χειροποίητη Δερματίνη Θήκη για το Μαγνητόφωνο SONOSAX SX-R4+...  Η θήκη έχει κατασκευαστεί πάνω στο μηχάνημα και μόνο για αυτό !!!  Μοναδική στην κατασκευή της μιας που το συγκεκριμένο Ελβετικής κατασκευής μαγνητόφωνο είναι εξειδικευμένο για επαγγελματίες..
560,00€
Σύμφωνα με 0 κριτικές.
Χειροποίητη δερμάτινη κυλινδρική τσάντα για εργαλεία κτλ. Χρήση σε μηχανή ή σε ποδήλατο . Κατασκευασμένη με άριστης ποιότητας και αντοχής δέρμα απο μοσχάρι (βακέτα) από ένα εκ των καλλιτέρων  Ελληνικών βυρσοδεψείων και φτιαγμένη 100%  στο χέρι!!! Ραμμένη με κεροκλωστή και ενισχυμέν..
140,00€
Σύμφωνα με 0 κριτικές.
Η τσάντα “Mark” ειναι μοναδικό κομάτι και είναι κατασκευασμένη 100% στο χέρι από πολλή καλής ποιότητα δέρμα μοσχαριού (βακέτα) . Υφή λαδιού, σε σημείο να μην θεωρείτε γυαλιστερό. Διαθέτει ρυθμιζόμενους ιμάντες στήριξης στον ώμο. Οταν θέλουμε να την κρατήσουμε ως «handbag» τοποθετούνται μέσα σε α..
360,00€
Σύμφωνα με 0 κριτικές.
Ανδρική χειροποίητη δερμάτινη τσάντα "Ερμής" τ. ταχυδρόμου. Σε διχρωμία του καφέ ραμμένη με καφέ κερωμένη κλωστή υψηλής αντοχής. Βαμμένη στο χέρι για όψη vintage. Έχει ιδιαίτερη λεπτομέρια στο λουρί και στο κούμπωμα. Το μεσαίο κομμάτι δέρματος είναι ελάχιστα μαλακότερο του βασικού δέρματος της τ..
170,00€
Σύμφωνα με 0 κριτικές.