Γυναικεία
Το καλάθι είναι άδειο!
Εμφάνιση:
Ταξινόμηση ως:
Εμφάνιση: ΛίσταΠλέγμα
Γυναικείο  χειροποίητο δερμάτινο πορτοφόλι με πυρογραφία και σχέδιο με χρώμα. Από δέρμα κατσίκι ,ιδιαίτερα μαλακό και λεπτό. Διαθέτει θέσεις για: -Χαρτονομίσματα -Πιστωτικές κάρτες -3 θέσεις για έγγραφα  -Τσεπάκι με φερμουάρ για νομίσματα -2 κρυφά τσεπάκια Κλείνει με μαγνητικό ..
145,00€
Σύμφωνα με 0 κριτικές.
Χειροποίητο δερμάτινο πορτοφόλι 5 θέσεων . Μη αναδιπλούμενο.Έχει 2 θέσεις για χαρτονομίσματα ή κινητό τηλέφωνο, 2 θέσεις για έγγραφα και κάρτες και τσεπάκι με φερμουαρ για νομίσματα. ..
55,00€
Σύμφωνα με 0 κριτικές.
Χειροποίητο δερμάτινο πορτοφόλι 3 θέσεων .Αναδιπλούμενο.Έχει θέση για χαρτονομίσματα,κάρτες και τσεπάκι για νομίσματα.   Μπορείτε να εξατομικέυσετε το πορτοφόλι στο χρώμα που σας αρέσει απο τις Διαθέσιμες Επιλογές!!!!! ..
45,00€
Σύμφωνα με 0 κριτικές.
Χειροποίητο δερμάτινο πορτοφόλι 17 θέσεων .Αναδιπλούμενο. Έχει 2 θέσεις για χαρτονομίσματα,10 κάρτες, έγγραφα και τσεπάκι για κέρματα. ..
90,00€
Σύμφωνα με 0 κριτικές.
Χειροποίητο δερμάτινο πορτοφόλι 11 θέσεων,με την μέθοδο του χειροποίητου σκαλίσματος σε δέρμα. Έχει θέση για χαρτονομίσματα,κάρτες και τσεπάκι με φερμουάρ για νομίσματα.   ..
60,00€
Σύμφωνα με 0 κριτικές.
Χειροποίητο δερμάτινο πορτοφόλι 3 θέσεων .Αναδιπλούμενο Έχει θέση για χαρτονομίσματα,κάρτες και τσεπάκι για νομίσματα. Διαθέσιμο ως σχέδιο ,όχι με το δέρμα του δείγματος...   ..
25,00€
Σύμφωνα με 0 κριτικές.
Χειροποίητο δερμάτινο πορτοφόλι 3 θέσεων .Αναδιπλούμενο Έχει θέση για χαρτονομίσματα,κάρτες και τσεπάκι για νομίσματα. ..
30,00€
Σύμφωνα με 0 κριτικές.
Χειροποίητο δερμάτινο πορτοφόλι 5 θέσεων . Έχει 2 θέσεις για χαρτονομίσματα ή κινητό τηλέφωνο, 2 θέσεις για έγγραφα και κάρτες και εξωτερικό τσεπάκι για νομίσματα.   ..
75,00€
Σύμφωνα με 0 κριτικές.
Χειροποίητο δερμάτινο πορτοφόλι 4 θέσεων .Αναδιπλούμενο. Έχει θέση για κινητό τηλέφωνο, για χαρτονομίσματα, κάρτες, έγγραφα. Διαστάσεις 18 χ 9 εκατοστά. *Μπορεί να κατασκευαστεί κατα παραγγελία και με άλλες διαστάσεις... ..
85,00€
Σύμφωνα με 0 κριτικές.
Χειροποίητο δερμάτινο πορτοφόλι 5 θέσεων . Μη αναδιπλούμενο.Έχει 1 θέση για χαρτονομίσματα ή κινητό τηλέφωνο, θέση για τον καπνό και τα χαρτακια 1 θέση για έγγραφα και κάρτες,θήκη με κουμπάκι για τα φιλταρια και τσεπάκι με φερμουαρ. ..
65,00€
Σύμφωνα με 0 κριτικές.
  Χειροποίητο δερμάτινο πορτοφόλι 5 θέσεων με δέρμα τύπου Κροκό . Μη αναδιπλούμενο.Έχει 2 θέσεις για χαρτονομίσματα ή κινητό τηλέφωνο, 2 θέσεις για έγγραφα και κάρτες και εσωτερικό τσεπάκι με φερμουάρ για νομίσματα. ..
50,00€
Σύμφωνα με 0 κριτικές.