ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΣΕ
Το καλάθι είναι άδειο!
ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΣΕ

Φτιάξε εδώ το αντικείμενο που θέλεις σύμφωνα με το μοναδικό προσωπικό σου γούστο και τις ανάγκες σου και επέλεξε εσύ την τιμή του!!!
Μέσα από απλά βήματα και πολλές δυνατότητες που σου δίνονται σε όλα τα προϊόντα  στις « Διαθέσιμες Επιλογές » μπορείς να αλλάξεις*:

1)Το χρώμα του δέρματος**…
2)Το εσωτερικό σχέδιο…
3)Το κούμπωμα…
4)Το σχέδιο του ραψίματος…
5)Το χρώμα της κλωστής…
6)Το χρώμα των εσωτερικών δερμάτων**…

*Οι επιλογές που υπάρχουν σε κάθε αντικείμενο μπορεί να διαφέρουν λόγο του σχεδίου ή του τύπου του δέρματος.
**Η απεικόνιση των χρωμάτων μπορεί να διαφέρει από οθόνη σε οθόνη.   

Εμφάνιση:
Ταξινόμηση ως:
Εμφάνιση: ΛίσταΠλέγμα
2 Χειροποίητα δερμάτινα βραχιόλια . Με νίκελ αγκράφες. Βαμμένα στο χέρι και φινιρισμένα για καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα.  Το προϊόν μπορεί να κατασκευαστεί κατόπιν παραγγελίας και απαιτούνται οι μετρήσεις που αναφέρονται στην αρχή της κατηγορίας. Διαστάσεις: Π 3cm x  M (κατά ..
25,00€
Σύμφωνα με 0 κριτικές.
2 Χειροποίητα δερμάτινα βραχιόλια . Με νίκελ αγκράφες. Βαμμένα στο χέρι και φινιρισμένα για καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα.  Το προϊόν μπορεί να κατασκευαστεί κατόπιν παραγγελίας και απαιτούνται οι μετρήσεις που αναφέρονται στην αρχή της κατηγορίας. Διαστάσεις: Π 3cm x  M (κατ..
25,00€
Σύμφωνα με 0 κριτικές.
Το παλιό δερμάτινο λουράκι για το χέρι του πελάτη ήταν μικρό και είχε χαλασμένο κούμπωμα. Κατασκευάστηκε λοιπόν καινούριο χειροποίητο δερμάτινο λουράκι με νέο κούμπωμα και στις διαστάσεις που ήθελε!!!   Δείγμα δουλειάς σε αλλαγή δερμάτινου μπρασελέ για ρολόι.Το προϊον δεν είναι προς πώλη..
0,00€
Σύμφωνα με 0 κριτικές.
Το δέρμα είναι ραμμένο και κολλημένο πάνω στο κάλυμμα του αναπτήρα. Ο αναπτήρας γεμίζει όπως κάθε Zippo. Χρησιμοποίησε τις Διαθέσιμες Επιλογές και φτιάξε τον Δικό σου αναπτήρα!!! ..
25,00€
Σύμφωνα με 0 κριτικές.
Χειροποίητη δερμάτινη θήκη για tablet iPad 4 Retina. Η θήκη σιλικόνης που συγκρατεί το tablet περιστρέφεται 360Ο . Μπορεί να αφαιρεθεί και να χρησιμοποιηθεί χωρίς το δερμάτινο κάλυμμα. Η δερμάτινη θήκη εσωτερικά είναι επενδεδυμένη με δέρμα για μεγαλύτερη προστασία του tablet και της οθόνης αλλά ..
0,00€
Σύμφωνα με 0 κριτικές.
Χειροποίητη δερμάτινη θήκη κινητό τηλέφωνο iPhone 4 σε κόκκινο χρώμα. Ενσωματωμένος ιμάντας για εύκολο τράβηγμα. Μπορεί να κατασκευαστεί επί παραγγελία και για άλλου τύπου κινητά τηλέφωνα. ..
0,00€
Σύμφωνα με 0 κριτικές.
Με θέση για τον καπνό μαζί με το φακελάκι του και τα χαρτάκια. ..
20,00€
Σύμφωνα με 0 κριτικές.
Με θέση για τον καπνό μαζί με το φακελάκι του, τα χαρτάκια, 1 θέση με φερμουάρ και θέσεις για φιλτράκια και τον αναπτήρα.  ..
40,00€
Σύμφωνα με 0 κριτικές.
Μαύρο δέρμα μοσχαριού (βακέτα) με ένα σχετικά απλό εσωτερικό σχέδιο στα τσεπάκια και έμφαση στο κούμπωμα. Το σχέδιο της θήκης μπορεί να γίνει με τα περισσότερα δέρματα που υπάρχουν στη σελίδα.   ..
40,00€
Σύμφωνα με 0 κριτικές.
Με θέση για τον καπνό μαζί με το φακελάκι του, τα χαρτάκια και 2 θέσεις με φερμουάρ και 1 θέση για φιλτράκια και τον αναπτήρα.  ..
45,00€
Σύμφωνα με 0 κριτικές.
Με θέση για τον καπνό μαζί με το φακελάκι του, τα χαρτάκια και 1 θέση με φερμουαρ για φιλτράκια και τον αναπτήρα. Μαλακό δέρμα  με ιδιαίτερη υφή. Πέλμα ελαφρός σουέτ,σε σημείο ώστε να μην γυαλίζει. Δέρμα κατάλληλο για σχέδια με πυρογραφία και με χρώμα,   ..
40,00€
Σύμφωνα με 0 κριτικές.
Με θέση για τον καπνό μαζί με το φακελάκι του, τα χαρτάκια,τα φιλτράκια και τον αναπτήρα Δέρμα κατάλληλο για σχέδια με πυρογραφία και με χρώμα, Μαλακό δέρμα  με ιδιαίτερη υφή. Πέλμα ελαφρ..
20,00€
Σύμφωνα με 0 κριτικές.
Χειροποίητο δερμάτινο πορτοφόλι 5 θέσεων . Μη αναδιπλούμενο.Έχει 2 θέσεις για χαρτονομίσματα ή κινητό τηλέφωνο, 2 θέσεις για έγγραφα και κάρτες και τσεπάκι με φερμουαρ για νομίσματα. ..
55,00€
Σύμφωνα με 0 κριτικές.
Χειροποίητο δερμάτινο μονόσελο κατασκευασμένο κατόπιν παραγγελίας για συλλεκτική μηχανή BMW R51/3. Ο σκελετός της σέλας είναι από φύλλο λαμαρίνας 3 χιλιοστών. Κατασκευασμένο από δέρμα βακέτα (μοσχάρι) 2,5 mm και με την τεχνική του χειροποίητου σκαλίσματος σε δέρμα. Βαμμένο με χρώματα εμποτισ..
0,00€
Σύμφωνα με 0 κριτικές.
Φτιάξε μόνος σου τη δική σου χειροποίητη δερμάτινη θήκη για καπνό μόνο απο 20 ευρώ*!!! Απο τις διαθέσιμες επιλογές : Βήμα 1 :Επέλεξε το χρώμα του δέρματος.. Βήμα 2: Επέλεξε το χρώμα νηματος ραφής.. Βήμα 3: Επέλεξε το σχέδιο της ραφή.. Βήμα 4: Επέλεξε το κούμπωμα της θήκης.. Βήμα 5:..
20,00€
Σύμφωνα με 1 κριτικές.