ΣΕΛΕΣ
Το καλάθι είναι άδειο!
ΣΕΛΕΣ
ΣΕΛΕΣ

 

Χειροποίητα δερμάτινα μονόσελα για μηχανές κατασκευασμένα κατόπιν παραγγελίας με την τεχνική του χειροποίητου σκαλίσματος σε δέρμα !!!

Μπορούν να κατασκευαστούν κατόπιν παραγγελίας εξ'ολοκλήρου μονόσελα για μηχανή, απο το σκελετό και την βάση μέχρι το τελικό φινίρισμα του δέρματος της σέλας  ή  να ντυθούν τα πάλια σας μονόσελα χρησημοποιώντας τον ήδη υπάρχουν σκελετό .

 

Εμφάνιση:
Ταξινόμηση ως:
Εμφάνιση: ΛίσταΠλέγμα
Χειροποίητο δερμάτινο μονόσελο κατασκευασμένο κατόπιν παραγγελίας για συλλεκτική μηχανή BMW R51/3. Ο σκελετός της σέλας είναι από φύλλο λαμαρίνας 3 χιλιοστών. Κατασκευασμένο από δέρμα βακέτα (μοσχάρι) 2,5 mm και με την τεχνική του χειροποίητου σκαλίσματος σε δέρμα. Βαμμένο με χρώματα εμποτισ..
0,00€
Σύμφωνα με 0 κριτικές.
Χειροποίητο δερμάτινο μονόσελο κατασκευασμένο κατόπιν παραγγελίας για Bobber Chopper CUSTOM Ο σκελετός της σέλας είναι από φύλλο λαμαρίνας 3 χιλιοστών και κατασκευασμένο απο την αρχή σε αντιγραφή του προηγούμενου καθίσματος μιας και ο πελάτης το ήθελε ποιο μεγάλο. Κατασκευασμένο από δέρμα βακ..
460,00€
Σύμφωνα με 0 κριτικές.
Σετ απο σέλα (μονόνσελο) ,πλαινή τσάντα (τύπου σαμάρι) και χερούλια ,  κατασκευασμένα κατά παραγγελία . Σε αυτη τη δουλειά ο ενδιαφερόμενος έστειλε τα σχέδια (πατρόν) με τις μετρήσεις του σκελετού της μηχανής, τα χερούλια για να ντυθούν με δέρμα ,καθώς και το σκελετό της σέλας και το σχέδιο ..
0,00€
Σύμφωνα με 0 κριτικές.