ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Το καλάθι είναι άδειο!
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Στην ενότητα «Προσφορές»  θα βρείτε διάφορα αντικείμενα σε πολλά χρώματα και σχέδια.

Τα αντικείμενα αυτά είναι σε προσφορά λόγο του ότι είναι τελευταία κομμάτια από διάφορα δέρματα και σχέδια τα οποία κατά καιρούς έχω δουλέψει.

Σε καμία περίπτωση δεν είναι υποδεέστερα από τα υπόλοιπα αντικείμενα της σελίδας, είτε σε σχέδιο είτε σε ποιότητα!!!

Εμφάνιση:
Ταξινόμηση ως:
Εμφάνιση: ΛίσταΠλέγμα
Με θέση για τον καπνό μαζί με το φακελάκι του, τα χαρτάκια και 1 θέση για φιλτράκια και τον αναπτήρα. Η θήκη διπλώνει 3 φορές Με λωρίδα δέρματος που συγκρατεί το επάνω μέρος από το φάκελο του καπνού πάντα στη θέση του!   ..
60,00€
Σύμφωνα με 0 κριτικές.
Γυναικεία χειροποίητη δερμάτινη τσάντα σε μαύρο ματ χρώμα από δέρμα Ναμπουκ. Με μαγνητικό κούμπωμα και εσωτερική θέση με φερμουάρ. Λεπτομέρεια με κρόσσια στη πλάτη . Διαστάσεις: Υ 30 χ Μ 32 χ Π 2,5-11 Λουρί: Y 56 cm ..
190,00€
Σύμφωνα με 0 κριτικές.
Χειροποίητες Δερμάτινες Θήκες για Κάρτες.Εκτός από τη βασική υποδοχή διαθέτει και ακόμα μία για διάφορες κάρτες. Διαστάσεις Υ5cm x Π10cm Για κάρτες πλάτους έως 9 cm. Μπορεί να κατασκευαστεί κατα παραγγε..
35,00€
Σύμφωνα με 0 κριτικές.
Με θέση για τον καπνό μαζί με το φακελάκι του και τα χαρτάκια Από τις  «Διαθέσιμες Επιλογές» ,κάτω από το κουμπί της Παραγγελίας, μπορείτε να κάνετε τις επιλογές σας… .  ..
15,00€
Σύμφωνα με 0 κριτικές.
Χειροποίητο δερμάτινο πορτοφόλι 3 θέσεων .Αναδιπλούμενο Έχει θέση για χαρτονομίσματα,κάρτες και τσεπάκι για νομίσματα. Διαθέσιμο ως σχέδιο ,όχι με το δέρμα του δείγματος...   ..
25,00€
Σύμφωνα με 0 κριτικές.
Χειροποίητο δερμάτινο πορτοφόλι 5 θέσεων . Έχει 2 θέσεις για χαρτονομίσματα ή κινητό τηλέφωνο, 2 θέσεις για έγγραφα και κάρτες και εξωτερικό τσεπάκι για νομίσματα.   ..
75,00€
Σύμφωνα με 0 κριτικές.