ΣΥΣΚΕΥΑΣΊΑ ΔΩΡΟΥ
Το καλάθι είναι άδειο!
ΣΥΣΚΕΥΑΣΊΑ ΔΩΡΟΥ

Χαρίστε στους αγαπημένους σας ή τον εαυτό σας  μοναδικά χειροποίητα αντικείμενα από το thikes.gr συνοδεύοντάς  τα με χειροποίητες χάρτινες συσκευασίες από ανακυκλωμένο χαρτί ή χειροποίητα ξύλινα κουτιά που θα τα έχουν για πάντα και τα οποία μπορείτε να εξατομικεύσετε ανάλογα με την περίσταση ή το γούστο σας!

Εμφάνιση:
Ταξινόμηση ως:
Εμφάνιση: ΛίσταΠλέγμα
*Ξύλινο κουτί διαστάσεων 20 x 13 x 5 εκατοστών. Χαρίστε στους αγαπημένους σας ή τον εαυτό σας  μοναδικά χειροποίητα αντικείμενα από το thikes.gr συνοδεύοντάς  τα με χειροποίητες χάρτινες συσκευασίες από ανακυκλωμένο χαρτί ή χειροποίητα ξύλινα κουτιά που θα τα έχουν για πάντα και τα..
14,90€
Σύμφωνα με 0 κριτικές.
Συσκευασία δώρου* ..... Χαρτινο κουτί απο ανακυκλωμένο χαρτί, διαστάσεων 19χ15χ3 εκατοστά. Χαρίστε στους αγαπημένους σας ή τον εαυτό σας  μοναδικά χειροποίητα αντικείμενα από το thikes.gr συνοδεύοντάς  τα με χειροποίητες χάρτινες συσκευασίες από ανακυκλωμένο χαρτί ή χειροποίητα ξύλινα ..
4,80€
Σύμφωνα με 0 κριτικές.
Χειροποίητη θήκη συσκευασίας από ανακυκλωμένο χαρτί Οντουλέ με εσωτερική επένδυση προστατευτικό φιλμ με φυσαλίδες και ανακυκλωμένο χαρτί Kraft ταυτότητας προϊόντος . Όλα μας τα είδη αποστέλλονται με αυτή τη συσκευασία!!!' ..
0,00€
Σύμφωνα με 0 κριτικές.